رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴
  • السبت ۱۵ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Saturday 6 December
  • تبلیغات3
  • دوشنبه ۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۴
  • کد خبر : 16298
  • مشاهده : 172 بازدید
  • اخبار » تیتر دوم
  • چاپ خبر : برخورد قاطع با مدارس غیر دولتی متخلف در اخذ شهریه
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تاکید کرد

برخورد قاطع با مدارس غیر دولتی متخلف در اخذ شهریه

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان از برخورد قاطع با دو مدرسه غیردولتی متخلف در دریافت شهریه غیرمجاز خبر داد و تأکید کرد که نظارت‌ها بر مدارس غیردولتی تشدید شده است.

به گزارش یزدان کرمان، در دویست و هفتاد و دومین جلسه شورای نظارت بر مدارس و مراکز غیردولتی آموزش و پرورش استان کرمان که با حضور مدیرکل آموزش و پرورش و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سالن شهید جعفری برگزار شد، محمدرضا فرحبخش به تشدید نظارت‌ها بر مدارس غیر دولتی اشاره کرد.

او با تاکید بر رسیدگی به تخلفات مدیران و موسسان این مدارس، گفت: «دریافت شهریه مازاد بر مبلغ تعیین شده از خانواده‌ها تخلف محسوب می‌شود و برخورد جدی با متخلفان صورت می‌گیرد.» به گفته او، علاوه بر جریمه نقدی و بازگرداندن شهریه اضافی به خانواده‌ها، مدارس متخلف ممکن است با تعطیلی موقت یا تعلیق فعالیت مواجه شوند.

فرحبخش افزود:«تیم پنج‌نفره بازرسی در مرکز آموزش و پرورش استان فعال است و در شهرستان‌ها کارشناسان مسئول نظارت و پاسخگویی به شکایات می‌باشند. همچنین یک تیم ۶۰ نفره مسئول نظارت بر ثبت‌نام‌ها است.»

او  از خانواده‌ها خواست در صورت مواجهه با دریافت شهریه غیرمجاز، موضوع را از طریق سامانه شکایات آموزش و پرورش یا تماس با نهادهای نظارتی گزارش کنند. مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمان تأکید کرد: «هدف از این اقدامات، افزایش شفافیت و تضمین حقوق دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدارس غیردولتی است.

همچنین، والدین می‌توانند شهریه‌های مصوب را از طریق سامانه مشارکت‌ها در سایت وزارت آموزش و پرورش یا با مراجعه به مدیریت آموزش و پرورش شهرستان یا منطقه خود استعلام کنند تا از پرداخت اضافی جلوگیری شود.»

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات 1

تبلیغات 2