رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
  • الجمعة ۱۴ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Friday 5 December
  • تبلیغات3

.

به گزارش یزدان کرمان، باشگاه فرهنگی‌ورزشی مقاومت استان کرمان در هفدهمین دوره لیگ برتر تیراندازی با کمان کشور «جام خلیج همیشه فارس» در هر دو بخش آقایان و بانوان شرکت کرد. این رقابت‌ها با حضور ۴۲ تیم از ۱۳ آذر در سایت تیراندازی با کمان مجموعه ورزشی آزادی تهران آغاز شده و به‌مدت پنج هفته تا ۱۰ بهمن ادامه خواهد داشت.

احسان رستگاری‌نژاد، مدیرعامل باشگاه مقاومت استان کرمان، با تأکید بر جایگاه المپیکی رشته تیراندازی با کمان و توصیه این ورزش در تعالیم پیامبر گرامی اسلام، بر اهمیت بالای این رشته ورزشی تاکید کرد. وی از تلاش مربیان، ورزشکاران و سرپرست تیم‌های باشگاه صمیمانه قدردانی نمود و از خداوند متعال، موفقیت ایشان را مسئلت نمود.

همچنین رستگاری‌نژاد از دکتر شجاعی، رئیس هیأت تیراندازی با کمان استان، به‌خاطر ایجاد فضای همدلی و تلاش برای توسعه این جامعه ورزشی تشکر ویژه به‌عمل آورد.

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات 1

تبلیغات 2