رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
  • الجمعة ۱۴ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Friday 5 December
  • تبلیغات3
  • شنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۸
  • کد خبر : 16124
  • مشاهده : 190 بازدید
  • اخبار » تیتر اول
  • چاپ خبر : ورزشکاران کرمانی در جایگاه قهرمانی و نایب قهرمانی مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی شترسواری ایستادند

مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی شتر سواری صبح روز جمعه ۲۰ تیرماه در دو ماده ۵۰۰ و ۱۲۰۰ متر به میزبانی سیستان و بلوچستان در شهرستان دلگان با معرفی نفرات برتر به پایان رسید.

به گزارش یزدان کرمان، در این دوره از رقابت ها نمایندگان استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، هرمزگان و یزد در دو ماده ۵۰۰ متر و ۱۲۰۰ متر برای کسب عنوان قهرمانی با هم رقابت کردند.

در ماده ۵۰۰ متر موسی روشنی از کرمان پیش از سایر شرکت کنندگان ، جایگاه قهرمانی و مقام نخست را به خود اختصاص داد.
محمدرسول بامری و مراد نارویی از سیستان و بلوچستان نیز به ترتیب در جایگاه دوم و سوم قرار گرفتند.

ناصر جهانگیری مالک شتر قهرمان، رودین بامری و جواد بامری مالکان شترهای دوم و سوم بودند.

در ماده ۱۲۰۰ متر علیرضا حوت گل عنوان از سیستان و بلوچستان قهرمانی را به دست آورد، شهمیر بامری فرد از کرمان دوم شد و قاسم هوتی از سیستان و بلوچستان به مقام سوم رسید.

مالک شتر قهرمان این ماده عبدالواحد بامری بود و شترهای دوم و سوم به ترتیب به انور بامری و حیدر بامری تعلق داشتند.

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات 1

تبلیغات 2