رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • چهارشنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۵
  • الأربعاء ۲۳ جماد أول ۱۴۴۸
  • 2026 Wednesday 4 November
  • تبلیغات3

همایش دوچرخه سواری به مناسبت هفته تربیت بدنی در شهرستان جیرفت برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره ورزش و جوانان شهرستان جیرفت و به گفته مهندس سالاری رئیس هیات دوچرخه سواری شهرستان ، این همایش مورخ ۲۹ مهرماه به مناسبت هفته تربیت بدنی و با رعایت پروتکل های بهداشتی از مرکز بهداشت تا معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی ویژه آقایان و در تمام رده های سنی برگزار شد.

مهندس سالاری گفت : در تلاش برای استمرار برگزاری همایش‌های عمومی به مناسبت‌های مختلف با حضور علاقه‌مندان به این رشته ورزشی در شهرستان هستیم.

وی ترویج و تبلیغ فرهنگ دوچرخه‌سواری و ایجاد رغبت بیشتر جوانان به ورزش همگانی را از اهداف این طرح دانست و با بیان اینکه همایش دوچرخه‌سواری سه‌شنبه هر هفته در قالب طرح ملی پویش سه‌شنبه‌های بدون خودرو در شهرستان نیز برگزار می‌شود ، تاکید کرد: این برنامه به‌طور منظم در شهرستان جیرفت برگزار می شود و روز به روز بیشتر با استقبال شهروندان مواجه شده است.
در پایان این همایش که با همکاری اداره ورزش و جوانان ، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی، مدیریت آموزش و پرورش و هیات دوچرخه سواری برگزار شد به قید قرعه جوایزی اهدا گردید.

اخبار مرتبط



تبلیغات 1

تبلیغات 2