رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳
  • الأحد ۲۰ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Sunday 22 December
  • سه شنبه ۶ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۲
  • کد خبر : 10636
  • مشاهده : 44 بازدید
  • اخبار » تیتر دوم
  • چاپ خبر : در بخش دارو و درمان با پدیده شوم زیرمیزی روبه‌رو هستیم

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: گرانی کالا زاییده موارد زیادی از جمله تحریم‌ها و یا عدم مدیریت مناسب است.

ارسلان میری در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان به‌ویژه شهید مظلوم آیت‌الله دکتر بهشتی و تبریک هفته قوه قضائیه اظهار داشت: تعزیرات حکومتی وظیفه رسیدگی به پرونده‌های تخلفات را بر عهده دارد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه مبارزه با قاچاق کالا مورد تاکید نظام و مقام معظم رهبری است، گفت: قانون مبارزه با قاچاق کالا در سال 92 تصویب و در سال 1400 بازنگری شد.

وی با اشاره به اینکه قاچاق سازمان یافته و حرفه‌ای کالا به دستگاه قضایی ارجاع می‌شود، افزود: در بخش دارو و درمان با پدیده شوم زیرمیزی روبه‌رو هستیم که وجوهاتی از مردم اخذ می‌شود که در صورت ارائه گزارش حتماً توسط تعزیرات حکومتی بررسی و پیگیری می‌شود.

میری با بیان اینکه مردم بیشتر وظیفه رسیدگی به تخلفات صنفی را از سوی تعزیرات حکومتی می‌شناسند در حالیکه تعزیرات حکومتی وظایف متعددی برای رسیدگی به تخلفات اقتصادی دارد، گفت: اتاق اصناف یکی از متولیانی است در کشف تخلفات صنفی با ما همکاری دارد و در قانون هر اتحادیه صنفی مکلف شده تا از واحد‌های صنفی زیرمجموعه، بازرسی و نظارت داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی متولی کشف قاچاق سوخت است، بیان کرد: در استان کرمان بیشترین قاچاق کالا مربوط به قاچاق سوخت و فرآورده‌های نفتی است که باید به طور جدی با آن مبارزه کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه گرانی کالاها با گران فروشی متفاوت است، ادامه داد: گرانی کالا زاییده موارد زیادی از جمله تحریم‌ها و یا عدم مدیریت مناسب است اما گران فروشی سوءاستفاده برخی‌ها از شرایط موجود کشور به‌دنبال سود بیشتر است که حتماً رصد و برخورد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تمام کالاها باید برچسب قیمت داشته باشند، بیان کرد: منشأ بسیاری از تخلفات در واحد‌های صنفی به دلیل عدم نصب برچسب قیمت بر روی کالاها است؛ تخلف عدم صدور فاکتور برای خریدار، فراوانی زیادی دارد و فروشنده موظف به چاپ و ارائه فاکتور به خریداران است.

میری با بیان اینکه در سال گذشته 19 هزار و 530 پرونده تخلف به تعزیرات حکومتی استان کرمان وارد شده است، گفت: در سال گذشته 2 هزار و 50 فقره پرونده در تعزیرات حکومتی رسیدگی و مختومه شده است.

وی با اشاره به اینکه در سال گذشته میزان جریمه‌های تخلفات اقتصادی افزایش پیدا کرده و در سال جاری میزان جریمه‌ها پنج برابر اضافه شده است، افزود: در سال گذشته 7 هزار و 213 پرونده قاچاق کالا در تعزیرات حکومتی تشکیل شده که 25 درصد افزایش نسبت به سال 1400 داشته است و همین تعداد یعنی 7 هزار و 213 فقره پرونده قاچاق کالا مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با بیان اینکه بیش از 927 میلیارد ریال وصولی از پرونده‌های قاچاق کالا در استان بوده است ، ادامه داد: در سه ماهه ابتدای امسال بیش از 35 درصد کاهش ورودی پرونده‌های تخلف را داشتیم که دلیل آن می‌تواند این باشد که جریمه‌ها بازدارنده بوده و نظارت‌ها هم افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه در مسئله کمبود مرغ در استان پرونده‌هایی با عنوان عرضه خارج از شبکه در تعزیرات حکومتی استان کرمان تشکیل شده که در حال بررسی و صدور رأی است، گفت: متاسفانه در ارتباط با نانوایان پرونده‌های تخلف متعددی تشکیل شده که برخی از این تخلفات کم‌فروشی است.

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات کوچک

تبلیغات 300 در 200