رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • شنبه ۱۵ آذر ۱۴۰۴
  • السبت ۱۵ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Saturday 6 December
  • تبلیغات3
  • دوشنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۴ - ۲۳:۲۲
  • کد خبر : 16692
  • مشاهده : 13 بازدید
  • اخبار
  • چاپ خبر : نقش شرکت‌های صنعتی و معدنی در حمایت مالی ورزش شهرستان سیرجان و بردسیر
نماینده سیرجان در حاشیه مسابقات پرورش اندام مطرح کرد:

نقش شرکت‌های صنعتی و معدنی در حمایت مالی ورزش شهرستان سیرجان و بردسیر

نماینده سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به وجود باشگاه‌های توانمندی چون گل‌گهر، گهرزمین و شهرداری سیرجان در منطقه گفت: این باشگاه‌ها ظرفیت بسیار خوبی در میزبانی و پرورش استعدادهای ورزشی هستند؛ شرکت‌های صنعتی و معدنی منطقه نیز می‌توانند نقش فعالی در حمایت از ورزش استان داشته باشند.

محمد معتمدی‌زاده  در حاشیه بازدید مسابقات پرورش اندام سیرجان گفت: سیرجان به دلیل ظرفیت چشمگیر در رشته پرورش اندام مستعد تبدیل شدن به یکی از قطب‌های ورزش کشور است از این رو نیازمند پشتیبانی همه جانبه از ورزشکاران و باشگاه‌ها است.

نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس با اشاره به وجود باشگاه‌های توانمندی چون گل‌گهر، گهرزمین و شهرداری سیرجان در منطقه، ادامه داد: این باشگاه‌ها ظرفیت بسیار خوبی در میزبانی و پرورش استعدادهای ورزشی هستند؛ شرکت‌های صنعتی و معدنی منطقه نیز می‌توانند نقش فعالی در حمایت از ورزش استان داشته باشند.

نقش شرکت‌های صنعتی و معدنی در حمایت مالی ورزش شهرستان سیرجان و بردسیر

 وی در راستای تقویت زیرساخت‌های ورزشی و حمایت پایدار از ورزشکاران، بر ضرورت مشارکت صنایع بزرگ منطقه تأکید کرد و خاطرنشان ساخت که باید سازوکاری برای حمایت اقتصادی از هیئت‌ها و باشگاه‌های ورزشی تدوین شود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس بیان کرد: باید برنامه‌ریزی منسجمی داشته باشیم که اداره ورزش و جوانان، با همکاری مجموعه‌های صنعتی و اقتصادی منطقه، به معین اقتصادی برای رشته‌های ورزشی مختلف و هیئت‌های ورزشی تبدیل شوند.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم ابراز امیدواری کرد که با اجرایی شدن این طرح، شاهد شکوفایی روزافزون ظرفیت‌های ورزشی، به ویژه در رشته پرورش اندام در سیرجان باشیم و ورزشکاران این منطقه بتوانند در میادین ملی و بین‌المللی افتخارآفرینی کنند.

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات 1

تبلیغات 2