اخبار » تیتر دوم
کد خبر : 16086
چهارشنبه - ۱۸ تیر ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۱

توقف برق‌دزدی در کرمان از عمق ۷ متری زمین

به گزارش یزدان کرمان و به نقل از خبرگزاری فارس، محمد سلیمانی با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر کشف ماینرهای غیرمجاز طی ماه‌های آتی به‌ویژه در دوره اوج بار تابستان گفت: با توجه به مصارف بالای برق ماینرها، وجود هر ماینر به‌عنوان یک تهدید برای پایداری شبکه محسوب شده و نظارت‌ها و برخورد با استخراج کنندگان غیرمجاز رمز ارز تشدید می‌شود و با هر گونه فعالیت افراد سودجو در این زمینه برخورد خواهد شد. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق شمال استان کرمان با اشاره به کشف ۱۲۳ دستگاه ماینر غیر مجاز در چند روز اخیر توسط همکاران دفتر کنترل و نظارت بر لوازم اندازه‌گیری در شهرستان کرمان و همکاری دستگاه‌های امنیتی صورت گرفت، اضافه کرد: این دستگاه‌های مکشوفه به‌صورت غیرقانونی در یک کارگاه متروکه در مرکز شهر کرمان و در عمق ۷ متری زمین جاسازی شده بود که با دستور دادستانی و همکاری مشترک مأموران فراجا و اداره برق کشف و ضبط شدند.
وی باتاکید بر اینکه فعالیت دستگاه‌های استخراج رمزارز بدون مجوز، طبق قانون جرم است و با متخلفان به طور جدی برخورد قانونی می شوداظهار داشت: از اول سال جاری تاکنون (۱۵تیر۱۴۰۴) در شمال استان کرمان ۳۴ مزرعه غیرمجاز رمز ارز و ۳۸۶ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف و ضبط شده است.
سلیمانی با اشاره به اینکه حدود ۳ میلیون کیلووات ساعت میزان انرژی کسر مصرف این تعداد دستگاه‌های ماینر است، گفت: بیش از ۱۸ میلیارد تومان مبلغ کسر مصرف و خسارت به شبکه صورت‌حساب صادر شده است. وی ادامه داد: با تلاش نیروهای بازرسی شرکت توزیع نیروی برق و همکاری نیروی انتظامی و دستگاه قضا، شناسایی و برخورد با استخراج کنندگان رمز ارز (ماینر) که به صورت غیرقانونی و بدون مجوز به شبکه برق متصل شده اند با جدیت بیشتر ادامه خواهد داشت.