رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 2 خبر


  • جمعه ۱۴ آذر ۱۴۰۴
  • الجمعة ۱۴ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Friday 5 December
  • تبلیغات3
  • پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۲
  • کد خبر : 15451
  • مشاهده : 108 بازدید
  • اخبار » تیتر اول
  • چاپ خبر : ایران در زمینه تولید لوله آلیاژ CN۷۰ خودکفا شد
مدیر عامل مجتمع مس شهید باهنر کرمان:

ایران در زمینه تولید لوله آلیاژ CN۷۰ خودکفا شد

مدیر عامل مجتمع مس شهید باهنر کرمان در جریان بازدید رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و هیات همراه از این مجتمع صنعتی گفت: با این اقدام از امروز ایران در زمینه تولید لوله آلیاژ CN۷۰ مس نیکل خودکفا شد.

به گزارش یزدان کرمان، احسان نمازی زاده مدیر عامل مجتمع مس شهید باهنر کرمان در جریان بازدید علیزاده رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس و هیات همراه از این مجتمع صنعتی و در مراسم افتتاح خط تولید لوله با آلیاژ CN۷۰ مس نیکل گفت: با این اقدام از امروز ایران در زمینه تولید آلیاژ CN۷۰ خودکفا شد.

او افزود: تامین و واردات آلیاژ مس مبدل ، مخصوص نیروگاه‌ها و پتروشیمی‌ها بعد اعمال تحریم‌های ظالمانه با مشکل جدی در داخل کشور مواجه شده بود.

وی اعلام کرد: ما در این مجتمع صنعتی مس شهید باهنر کرمان با بهره گیری از توان مهندسی و دانش فنی و تخصصی توانستیم در این زمینه به منظور خودکفایی داخلی گام مهمی را در توسعه صنعتی بر داریم.

مدیر عامل مجتمع مس شهید باهنر کرمان ، گفت: خوشبختانه توانستیم برای اولین بار در‌ایران تولید آلیاژ CN۷۰ مس نیکل با ترکیب ۳۰ درصد نیکل و ۷۰ درصد مس با انجام فرآیند خاص فنی با دانش بومی تولید کنیم.

وی افزود: در این زمینه، فرآیند آلیاژسازی، ریخته گری، تغییر فرم و نورد در استان کرمان انجام شد.

نمازی زاده اعلام کرد: نیاز کل صنایع نیروگاهی و پتروشیمی‌های کشور با این نوع آلیاژ سالانه ۱۰۰۰ تن می‌باشد و تولید این آلیاژ تا ۱۰ میلیون دلار برای کشور صرفه جویی ارزی دارد.

اخبار مرتبط

نظرات

Comments are closed.



تبلیغات 1

تبلیغات 2