اخبار » تیتر اول
کد خبر : 17002
چهارشنبه - ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۵
با حضور مدیر کل اداره کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان؛

انتخابات سمن‌های استان کرمان برگزار شد

انتخابات سراسری شبکه‌های تخصصی سازمان‌های مردم نهاد جوانان کشور همزمان با سراسر ایران در ۱۵ موضوع مختلف از فعالیت‌های جوانان در سالن زغال سنگ کرمان در حال برگزاریست.
روح‌الله اسدی، مدیر کل اداره کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، با اشاره به برگزاری این آیین گفت: هدف از این انتخابات، ارتقای نقش و جایگاه سمن‌ها در کشور و افزایش مشارکت جوانان در حل مسائل جامعه است.
وی افزود: می‌خواهیم دیوار‌های حل اختلافی که پیش‌تر وجود داشت را به پل گفت‌و‌گو تبدیل کنیم تا تجربیات و مطالبه‌گری جوانان حرفه‌ای‌تر شود و منابع کشور به شکل هدفمند در اختیار سمن‌ها قرار گیرد.
اسدی با تأکید بر اهمیت توسعه و رشد سمن‌ها بیان کرد: انتخابات امروز، نقطه آغاز شکل‌گیری شبکه‌های جدید سمن‌ها است و دو ماه آینده، شبکه‌هایی که تاکنون شکل نگرفته‌اند نیز انتخابات خود را برگزار خواهند کرد. خروجی این اقدامات، منجر به اتفاقات مثبت و پایدار در حوزه سمن‌ها خواهد شد، همان‌طور که استان کرمان در سال‌های گذشته سرآمد بوده و موفقیت‌های زیادی کسب کرده است.
وی ادامه داد: کسانی که در انتخابات نامزد می‌شوند باید کارآمدی و منافع جمعی را اولویت قرار دهند و بدانند که اعتماد دیگران به آنان امانتی است که مسئولیت سنگینی بر دوششان می‌گذارد. این شبکه، فضایی برای تعامل و ساختن امروز و آینده جامعه است.
مدیر کل اداره کل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان وزارت ورزش و جوانان خاطرنشان کرد: در مواردی که نیاز به رأی‌گیری وجود دارد، امیدواریم اعضا با یکدیگر تفاهم کنند و هر فرد منتخب، امانت‌دار اعتماد سایر اعضا باشد. پس از شکل‌گیری شبکه، جلسات متعددی برای حمایت و راهنمایی اعضا برگزار خواهد شد تا مسیر موفقیت ادامه یابد.
حجت سلطانی در پایان افزود: هدف ما مشارکت بیشتر در فعالیت‌های اجتماعی و ارتقای عملکرد سمن‌ها در سطح استان و کشور است.