استاندار کرمان با تاکید بر اینکه امید آفرینی یک وظیفه و اصل مهمی در رسانه است افزود: رسانه با امیدافرینی در جامعه، اثر گذارتر خواهد بود و باید از یک طرف صدای مردم باشد و از طرفی خدمات نظام را بازگو کنیم و خود تحقیری را ترویج ندهد.
محمدمهدی فداکار در آیین بزرگداشت روز خبرنگار با اشاره به دوران سخت کرونا و اهمیت اطلاع رسانی در این زمان حساس اظهار داشت: اصحاب رسانه در زمان کرونا در بحث اطلاع رسانی و آموزش مردم تلاش زیادی کردند.
فداکار در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بحث تغییرات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی اتفاق مهمی در حوزه اقتصاد کشور بود و دولت یک تصمیم شجاعانه ای که به صلاح مملکت و مردم بود، را گرفت و انجام داد که در این زمان نیز رسانه ها برای اطلاع رسانی و توجیه مردم برای قبول این اتفاق نقش بسزایی داشتند و این یک قدم بزرگ بود.
فداکار با اشاره بر وقوع سیلاب و بارندگی های اخیر در استان کرمان عنوان کرد: در زمان وقوع سیل نیز با کمک رسانه ها، اطلاع رسانی و هشدارهای مداوم در شبکه های اجتماعی به مردم داده شد که همین امر باعث کاهش تلفات نسبت به سیلهای گذشته در استان شد.
فداکار با تاکید بر اینکه رسالت کار خبری را باید جدی بگیریم افزود: مراقب باشیم در عرصه خبر، دچار حاشیه نشویم. نقد و ایراد را در کنار هم منتقل کنیم و نباید به دنبال مچ گیری بود لذا همه مسئولین و مدیران باید انتقاد پذیر باشند و اگر نقد منصفانه بود، پریرفته و تحمل و سعه صدر خود را بالا ببرند.
استاندار کرمان در ادامه خطاب به رسانه ها خاطر نشان کرد: سعی کنیم مرجعیت خبری و روایت اول خبری داشته باشید تا کسی برای ما روایت سازی نکند و اخبار را از منابع دقیق به اطلاع مردم برسانیم.
فداکار بروز رسانی آموزشی را مهم خواند و افزود: استفاده از تجربیات گذشته در کنار آموزش فناوریها و تکنیک های خبری جدید میتواند موفقیت کاری یک خبرنگار و رسانه را افزونتر کند لذا انتشار سریع خبر نباید از صحت و سقم خبر بکاهد.
فداکار با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی جهاد تبیینی عنوان کرد: لشکر اصلی جهاد تبیینی خبرنگارها و رسانه ها هستند که باید مردم را در همه اتفاقات مهم بخصوص بحثهای اقتصادی آشکار و تبیین کنند.
نظرات