رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳
  • الإثنين ۲۱ جماد ثاني ۱۴۴۶
  • 2024 Monday 23 December
  • جمعه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۰ - ۲۳:۴۴
  • کد خبر : 4042
  • مشاهده : 22 بازدید
  • اخبار
  • چاپ خبر : ارائه خدمات به معتادان حاضر در پاتوق ها توسط موبایل ون ها و تیم های سیار
مدیرکل بهزیستی استان کرمان در گفتگو با رادیو کرمان:

ارائه خدمات به معتادان حاضر در پاتوق ها توسط موبایل ون ها و تیم های سیار

به گزارش روابط عمومی بهزیستی استان کرمان عباس صادق زاده مدیرکل بهزیستی استان کرمان در گفتگو با رادیو کرمان مسائل و مشکلات معتادان متجاهر در دوران کرونا را تشریح کرد.

عباس صادق زاده گفت : طبیعی است که در شرایط کرونا که این بیماری در تمام طبقات اجتماع رسوخ کرده است معتادان متجاهرنیز درگیر باشند که با توجه به اجرای طرح های ضربتی در چند نوبت در سال گذشته جهت جمع آوری این افراد ، در هر جمع اوری با همکاری دانشگاه علوم پزشکی از آنها تست پی سی ار گرفته شد که در بعضی از جمع اوریها 100 درصد آنها دچار پی سی ار مثبت بودند.
وی افزود : با برنامه ریزی های انجام شده تنها راه ممکن را رعایت پروتکل های بهداشتی برای نگهداری های اجتماعی و جمعی انها دیدیم و انچه که ما برای پیشگیری از وخامت اوضاع و احوال این افراد بکار بردیم بحث رعایت پروتکل های بهداشتی و مراقبت های ویژه بود که با تلاش همکاران ما تا امروز به این موضوع رسیدگی شده است و هیچ تلفاتی نداشتیم
صادق زاده در ادامه گفت : ما در مراکز کادری را اعم از پزشک – تیم پزشکی –پرستاران –بهیاران –مددکاران –روانشناسان مستقر داریم که در قالب یک تیم به این افراد خدمت ارائه میکنند.
وی در باز تعریفی از معتاد متجاهر افزود : : معتاد متجاهر به کسی میگویند که بجز وابستگی های جسمی و روحی روانی که به مواد مخدر یا انواع مواد مخدر دارد رفتارهای ویژه تری شامل بی خانمان بودن ، مصرف مواد مخدر در ملا عام و مزاحمت در اجتماع برای دسترسی به مواد ، سرقت و غیره را دارا میباش و افرادی که یکی از این موارد را دارد بی خانمان محسوب شده و متجاهر است.
مدیرکل بهزیستی استان کرمان اظهار داشت :در بحث معتادان متجاهر مبحث ارائه کارهای کارشناسی و درمانگری بر عهده ماست اما جمع اوری معتادین متجاهر با حکم قضایی است و ما نقش همکار و کارشناس را داریم .
وی در خصوص بهداشت معتادین متجاهری که در اماکن عمومی بسر برده و جمع آوری نشده اند اظهار داشت : ما غیر از جمع اوری این افراد و انتقال به مراکز ماده 16، بعضی از این افراد در قالب تیم های سیار که راه اندازی کرده ایم خدمات دریافت میکنند ،این تیمها به صورت موبایل ون خاص ارائه خدمت به این افراد هستند و حتی برای این افراد شناسنامه خدمات صادر شده است ، برخی دیگر هم که در حاشیه شهر سکونت دارند توسط پایگاه های اجتماعی ما این خدمات را دریافت می کنند همچنین تیم های سیار(اوتریج )که کارشان صرفا رسیدگی به امور افرادی است که در پاتوق یا هرجایی که مردم سکونت غیر رسمی دارند چه از لحاظ معیشتی و چه بهداشتی و حتی تشخیص و درمان بیماری ( بستری و درمان) مداخله صورت میپذیرد که در نهایت این افراد یا به خانواده وصل می شود.
صادق زاده درمورد شیوع کرونا در پاتوقها و تشخیص این موارد اذعان داشت : افرادی که در پاتوقها سکونت دارند اگر دارای علایم باشند هم از آنها و هم سایر افراد در پاتوق تست گرفته میشود که بتوان بقیه پروسه درمان را برایشان انجام داد.
لیکن لازم است بگویم علیرغم انجام تست ها در این افراد و علیرغم مثبت بودن تست ، علائم بیماری بسیار کمتر دیده میشود و بیشتر به عنوان ناقل مطرح می باشند و همانگونه که بیان شد ما تاکنون هیچ تلفات انسانی از معتادان متجاهر در مراکز نداشته ایم.
وی در مورد پذیرش افراد در کمپ های بهزیستی گفت : در کمپ های ماده 16طبق قوانین موجود ، با دستور و اذن قضایی ، افرادی پذیرش میشوند که کسی را ندارند وبی خانمان هستند.
این افراد در مراکز ساماندهی میشوند و کل هزینه انها بصورت رایگان است ، گروهی دیگراز معتادان متجاهر هستند که خانواده دارند که طبق تبصره 2 ماده 15 ، پذیرفته می شوند که بخشی از هزینه ها را خانواده و بخش اعظم آن را دولت انجام میدهد گروه سوم افرادی هستند که با اراده خودشان و به صورت خود معرف مراجعه میکنند که در ماده 15 جای میگیرند و تابع شرایط درمانی آن مراکزمی باشند.
مدیر کل بهزیستی تعداد معتادان متجاهر ساکن در کمپ ماده 16 را در حال حاضر 340 نفراعلام کرد.

اخبار مرتبط



تبلیغات کوچک

تبلیغات 300 در 200