رفتن به بالا

راه در جهان یکی است و آن راه راستی است

تعداد اخبار امروز : 0 خبر


  • یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴
  • الأحد ۱۶ جماد ثاني ۱۴۴۷
  • 2025 Sunday 7 December
  • تبلیغات3

مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان گفت: مسلم افضلی دبیر شیمی مدارس ناحیه یک کرمان به عنوان پژوهشگر برتر سازمان ها و دستگاه های اجرای استان در گروه علوم پایه انتخاب شد.

به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، احمد اسکندری با اعلام این خبر افزود: این معلم پژوهشگر کرمانی موفق به کسب رتبه سوم کشوری پژوهشگر و فناور برتر وزارت آموزش و پرورش نیز شد.
اسکندری نسب با بیان اینکه مسلم افضلی معلم کرمانی ۲۰۰ مقاله چاپ شده در مجلات داخلی و بین المللی داشته است گفت: ۸ مقاله ایشان در همایش های علمی پذیرفته شده است.
وی اظهار کرد: این همکار فرهنگی سه طرح پژوهشی پایان یافته و پذیرفته شده در زمینه صنعت داشته و ۱۵ مورد داوری در انجمن های علمی داشته است.
گفتنی است: آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر استان کرمان در سال ۹۹ در ششمین روز از هفته پژوهش با حضور استاندار کرمان در دانشگاه شهید باهنر برگزار شد.

اخبار مرتبط



تبلیغات 1

تبلیغات 2